11 november 2007

Ta daaa!


I´m back! Det trodde ni aldrig va? Hmm, ja i alla fall för stunden. Konstigt nog verkar det som folk (kanske inte i allmänhet men dock) har saknat bloggen! Det värmer ju onekligen.
Nu är det höst och nästan vinter känns det som. Har hittills varit en bra höst, det är ju så skönt att det inte är så varmt hela tiden. I Thailand var det ju lite väl varmt faktiskt.

Vi håller på med höst- och julstädning för fullt. Henrik har fått för sig att man måste städa överallt innan jul, och inte bara det där vanliga med dammsugning och sånt, utan nu är det torka skåp, putsa fönster och tömma förråd med mera som gäller. Ikväll har vi rensat garderoben, vad mycket konstiga kläder man har alltså som man aldrig använder.

En trevlig upptäckt var att jag hittade mina fina fleece skjorts som jag fick som premie av tidningen Allers, tidigare omnämnda på bloggen här. Men nu eftersom vi går mot kallare tider skänks de till Erikshjälpen. Så först till kvarn om någon är intresserad! Jag har ju förresten övergett Allers för den lite ungdomligare tidningen Ica Kuriren.
/Helena

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Äntligen!

söndag, 11 november, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home