07 februari 2007

Drömjobbet

Går ju titt som tätt in på arbetsförmedlingen hemsida för att kika efter jobb och kan inte låta bli att även spana in jobb i Stockholms-området.. Såg då mitt drömjobb alla kategorier, läs och njut:

Leg.sjuksköterska/Receptionist

Hotell Mörby/Patienthotellet ligger beläget vid Danderyds sjukhus. Våra gäster är främst föräldrar med sina nyfödda barn, patienter och/eller anhöriga från DSAB eller andra sjukhus men även externa gäster.
Arbetsuppgifter:
Sedvanligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, bokning och kioskförsäljning. Som sjuksköterska ger vi enklare sjukvård/medicinsk service och ser till att våra patientgäster får ett gott omhändertagande och en trygg vistelse hos oss.
Som krav har vi att du är Leg. Sjuksköterska och har arbetat inom akutsjukvården de sista åren. Stor vikt lägger vi vid att du är service inriktad, flexibel, har datavana, pratar åtminstone engelska flytande och passar in i vår personalgrupp.
Till saken hör ju att mitt drömyrke ju trots allt är att vara receptionist, med en stor blank disk och en välfylld fruktkorg. Men sen kom jag ju på det här med sjuksköterska, tänk då att få kombinera.. finner inte ord alltså...
/Helena

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Låter jättetrist!

torsdag, 08 februari, 2007  
Anonymous Anonym said...

Även mitt drömjobb.Fast jag vill ha en bra deckare och framför allt: INGA KUNDER.

Hans E

fredag, 09 februari, 2007  
Blogger Helena och Henrik said...

WoW Hans-E du lyckades med kommentar!! Ha ha, ja, det kanske vore det bästa ja, inga kunder... ;)

fredag, 09 februari, 2007  
Anonymous Anonym said...

Inte alls trist, roooligare än att prata i telefon hela dagarna..

fredag, 09 februari, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home