17 oktober 2006

Snart flytt..

Vad dåligt uppdaterad bloggen har varit på den senaste tiden. Kan bero på att vårat internet inte funkar, såsom kyl och frys. Huu vad jag är trött på vår sunkiga lägenhet! Längtar såå till vår nya alltså. Det kommer ju bli så härligt att ha en så stor lägenhet.

Nåt annat konstigt som hände häromdagen i vårt hus var att vi hörde ett gallskrik på hjälp från trapphuset, vi sprang ut och då låg det en tant på golvet som var så gammal så jag nog aldrig sett nåt liknande. Hon sa själv att hon var född 1906. Hon hade slängt sig på golvet och enligt hennes ca 85-åriga dotter hade hon ett hysteriskt anfall. Vi fick helt enkelt bära in henne till sängen igen och bädda ner henne. Det var världens misär i lägenheten, så hemskt. Usch, vi var helt skärrade efter detta. Dottern ringde till hemtjänsten så de skulle komma och titta till henne. Denna händelse gör ju inte direkt att man längtar mindre från vår lägenhet.

Nu sitter jag på jobbet och det är alldeles lagom mycket att göra. Har fått en ny student idag som var jättekonstig så det känns ju mindre kul att hon ska gå med mig i 6 veckor!

/ Helena