13 september 2006

Begära flytt?


Vad tror ni? Kan man flytta hela St Görans sjukhus inkl. personal till Jönköping? Det kanske skulle kunna ligga precis vid Ryhov så blir det lite konkurrans? Det hade verkligen behövts. Har nu när jag har varit ledig försökt att ringa folk på Ryhov för att få napp om jobb, men hjälp vad svårt det är! Tydligen är det inte riktigt anställningsstopp, men nära. Så inte helt nattsvart utan mer skymning, eller hur ska man tolka det? Svårt är det i alla fall.

/Helena

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej lilla Hejje! Va skönt att höra att du ska komma hit o gå arbetslös med mig ;o) nej nej, skämt o sido! Det där måste ju fixa sig :o)

Jag fick inte vara kvar på Kungsholms, men har nu sökt jobb hos deras största konkurrent och ska dit på intervju på torsdag...*hålla tummarna*..

Har du ringt runt till vårdcentralerna här oxå? Tomas har en kompis som nyligen fick en plats på Öxnehaga vårdcentral, vet iofs inte om det är ett vik. eller vad det är för anställning, men ett jobb är det ju iaf. Han har jobbat på sjukan i Danderyd, i Visby och kort på Ryhov, mest på akuten tror jag...

Ja, trevligt är det iaf att du ska komma hit, då kan vi ses lite oftare! :o) och det där med jobb fixar sig alltid *försöker hålla hoppet uppe*

Puss o kram på dig!
Kakan

onsdag, 13 september, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home